ΥΦΑΛΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΑΝΤΙΟΣΜΩΤΙΚΕΣ

Η HEMPEL, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΑ ΥΦΑΛΟΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ .

Είμαστε το επίσημο Hempel Center στην ευρύτερη περιοχή και αναλαμβάνουμε υφαλοχρωματισμούς, έρευνα όσμωσης και θεραπεία.

Το υφαλόχρωμα είναι ένα σύστημα βαφής για τα ύφαλα του σκάφους. Είναι το πιο κοινό και ίσως πιο σημαντικό βάψιμο που κάνει κάθε ιδιοκτήτης σκάφους και αποτελεί συνήθως μέρος της ετήσιας συντήρισης. Πιο συγκεκριμένα, το "μουράβιασμα", αποτρέπει στους μικροοργανισμούς, τα φύκια και τη στρειδώνα να κολλήσουν στα ύφαλα του σκάφους, διατηρώντας τα καθαρά. Αυτό είναι για τα σκάφη ζωτικής σημασίας, μιας και: 

Επιτυγχάνεται μείωση της ρύπανσης που προκαλείται από την πανίδα και τα φύκιαΕξασφαλίζεται η ελάχιστη δυνατή τριβή (οπότε μεγιστοποιείται η απόδοση και επιτυγχάνονται υψηλότερες ταχύτητες)Μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου με την επίτευξη της μείωσης της αντίστασης του νερούΑποτρέπεται η διείσδυση της ρύπανσης υφάλων στην επιφάνεια του σκάφους και βελτιώνεται η προστασία της.

Μουράβια, μη τοξική, τεχνολογίας CDP. Εποχιακής προστασία. ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Προστατεύει οποιαδήποτε επιφάνεια, και αλουμινένια, προπέλες, τα άκρα της μηχανής, εξωλέμβιες μηχανές και οποιαδήποτε κατασκευή που βρίσκεται σε θαλασσινό ή γλυκό νερό. Στα ταχύπλοα σκάφη δημιουργείται ένα σύστημα αργής εξομάλυνσης που εμποδίζει την πρόωρη κατανάλωση του επιφανειακού στρώματος της μουράβιας. Χωρίς μέταλλα, εμποδίζει τον σχηματισμό βρύων, μαλακίων και στρειδώνας.

Σκληρό υφαλόχρωμα ακρυλικό με βάση ρητίνη με ένα υψηλό ποσοστό του χαλκού               

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: HEMPEL HARD RACING TecCel

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: HEMPEL HARD RACING TecCel είναι ένα ακρυλικό με βάση ρητίνη με ένα υψηλό ποσοστό του χαλκού και οργανικές ενώσεις, βιοδραστικό, με την προσθήκη TecCel, η επιφάνεια γίνεται λεία.Ως αντιρρυπαντικό κάτω από την ίσαλο γραμμή για όλους τους τύπους των σκαφών, ειδικά για γρήγορα μηχανοκίνητα σκάφη. Δεν συνιστάται η χρήση σε αλουμίνιο ή άλλα ελαφρά μέταλλα. HARD RACING TecCel με υψηλή αντι-ρύπανση είναι για χρήση σε όλα τα ύδατα κατάλληλη